Gewoon Ivonne

Gewoon Ivonne


telefoonnummer: 06-25182875

email: Letteboer-wignand@hetnet.nl


WAT KAN GEWOON IVONNE VOOR U BETEKENEN ?
Ik ben Ivonne Letteboer -Wignand en ik ben een Medium. In mijn praktijk verzorg ik Prive consulten ,bij mij heb je de keuze of je een consult wilt voor 30 min of een consult van 60 min. Ook geef ik demonstratieavonden cursussen ,workshop Intuïtie, workshop Encausting Art en een workshop Intuïtief schilderen.


                           
                                                         PSYCHIC CONSULT

Een Psychic consult komt tot stand doordat mijn ziel zich met die van U verbind . Op die manier ben ik dan in staat om Uw energie als het ware te lezen. Hierdoor is het voor mij mogelijk om U over Uw leven te kunnen vertellen, bijvoorbeeld over Uw werk ,gezin ,hobby's enz. Ook voel ik in wat er op dit moment speelt in Uw leven ,waar liggen Uw potenties of waar zitten de knelpunten op dit moment , waar loopt U steeds weer tegen aan.

                                                        MEDIAMIEK CONSULT

Dit houd in dat ik contact maak met de Spirituele Wereld. Ik werk met de energie van een overleden geliefde . Ik kan dan informatie geven over wie deze persoon is man of vrouw ,relatie tussen jullie , wat was zijn/haar werk of hobby. Hoe was zijn/haar karakter. Ik werk vanuit hun energie en niet ik bepaal wie er op dat moment komt maar de Spirituele Wereld bepaald zelf wie er op dat moment doorkomt voor jou . Het is niet altijd zo dat wie wij graag zouden willen dat ze komen ook degenen is die nodig is om te komen . De overleden komen ook vaak met een reden door ,soms omdat ze zich ergens voor willen verontschuldigen of nog iets willen laten weten wat ze bij leven niet gedaan hebben . Het kan ook zijn dat er iemand doorkomt zonder dat er een reden voor is maar gewoon om te laten weten dat ze altijd bij je zijn en weten wat er speelt ook nu in jou leven . Ze zijn immers altijd vlak bij ons ,maar een gedachte verwijderd van ons.

                                                     GEMIXT CONSULT

Het woord zegt het al ,het is een mix van mediamiek en psychic consult.

                                                      DEMONSTRATIES

Een demonstratieavond is een avond waarin contact wordt gemaakt met overleden geliefden . U kunt zelf een avond bij U thuis organiseren en nodigt dan een aantal mensen uit die hierbij aanwezig willen zijn of met een grote groep in een zaal .met enige regelmaat organiseer ikzelf demonstratieavonden op locatie de datums voor deze avonden staan vermeld op mijn site bij agenda. Het zijn korte contacten en ook worden op deze avonden niet dieper op delicate onderwerpen ingegaan ,dit uit respect voor degene die in de zaal aanwezig is maar ook uit respect naar de overleden toe. Voor een diepgaand consult kun je beter een prive consult boeken.

                                                       HEALINGAVOND

Spirituele healing kan zowel op fysiek als op mentaal niveau werken en kan worden gegeven aan mens en dier. Bij een Spirituele Healing wordt de kracht en energie van de Ongeziene Wereld via het Medium doorgegeven aan de cliënt en kan een aanvulling op of ondersteuning van de reguliere geneeskunde zijn. Het is GEEN VERVANGING van de reguliere geneeskunde en er zijn geen garanties te bieden op het herstelproces van enige conditie. Net als bij ieder therapie kunnen cliënten onmiddellijk reageren op Spirituele Healing, maar er zijn er ook die vaker behandeld dienen te worden en sommigen teageren pas heel laat

                                               WORKSHOPS EN CURSUSSEN


Gewoon Ivonne organiseert ook de workshop Encausting Art . Je doet dan bijenwas op een strijkijzertje en gaat met het strijkijzertje over een lege kaart die de grote heeft van een ansichtkaart.  Aan de hand van deze kaart geef ik dan een kort consult die over jou gaat . Dit kan bij jou thuis worden gehouden maar ook bij mij op locatie. Ook kunt U deelnemen aan een workshop Intuïtief schilderen, aan de hand van de door U geschilderde schilderij Geef ik een korte Reading hierover. Deze workshop kan bij U thuis of op een door U gekozen locatie maar het kan ook bij mij op de locatie Villa Valetudo te Almelo tevens kunt U bij de workshops een lunch of high tea boeken . Tevens geef ik een Workshop Intuïtie ,deze bestaat uit 1 dag van 10.00 uur tot 16.00 uur . Bij de kosten van deze dag zit het werkmateriaal, koffie/thee en lunch inbegrepen. In januari 2019 start er weer een nieuwe groep voor de cursus Intuïtie en Mediumschap. Deze cursus bestaat uit 10 lessen verdeeld over 1 jaar en is bedoeld voor mensen die hun Mediumschap vorm willen geven . Tijdens de lessen wordt er met elkaar geoefend de groepen bestaan dan ook minimaal uit 8 personen of meer.

Spirituele Ochtend/Middag/Avond

Deze avond kunt U naar eigen idee invullen . Wilt een Encausting Art of liever kaarten laten leggen ,korte consulten of liever intuïtief schilderen ? In overleg kan er veel, dit kan bij U thuis ,een door U gekozen locatie of bij mij in de villa Valetudo aan de Lankampsweg 3 in Almelo