Salon Pure

Salon Pure

Telefoonnummer: 06-4025 1687

email: info@villavaletudo.nl

website: www.pure-salon.nl

Hoge eisen die de maatschappij stelt, hectiek en stress maken deel uit van het moderne alledaagse leven. Ze trekken hun sporen op de weerstand van ons lichaam en onze ziel – en op onze huid. Een bezoekje aan een BABOR-schoonheidssalon is een unieke belevenis. Hier kunt u op adem komen, alles loslaten, uzelf opladen .... en beleven hoe rijke werkstoffen en effectieve behandelingstechnieken uw huid opnieuw tot leven wekken. 

Of u nu komt voor pure ontspanning of doelgerichte verzorging: de verwenbehandelingen voor gezicht en lichaam bij de BABOR-schoonheidsspecialiste vervullen gelijktijdig beide wensen. Welke behandelingen en verzorgingsproducten goed voor u zijn, ervaart u aan de hand van een professionele huidanalyse in onze salon. U geniet – en uw huid ondervindt de verzamelde expertise van BABOR.

Kwaliteit staat bij ons dan ook op de eerste plaats. Problemen oplossen, huid verbeteren en ontspannen behoort tot de specialiteit van Pure-meer dan schoonheid.
Gratis huidanalyse en verzorgingsadvies
Heeft u huidproblemen, zoals ongewenste haargroei, cellulitis, rimpels, ouderdomsvlekken, dan krijgt u altijd eerst een gratis informatief gesprek. Tijdens dit gesprek krijgt u alle informatie over de mogelijkheden, de behandeling(en), de duur en een prijsindicatie. U krijgt altijd een eerlijk advies.
Een informatief gesprek is bedoeld om informatie te geven over de behandelingen die bij Pure-meer dan schoonheid gegeven worden en om te bekijken welke behandeling(en) voor de klant het meest geschikt is.
Pure – meer dan Schoonheid, we zijn er voor u en uw welbevinden. Wilt u onze “Way of Living” ervaren? 
Maakt u dan een afspraak op telefoonnummer:  06 - 40251687.