Contact


Routebeschrijving per auto:

Rij vanaf de Van Rechteren Limpurgsingel bij het kruispunt met stoplichten de wijk De Schelfhorst binnen. U rijdt dan op de Stins.

Bij het eerstvolgende stoplicht gaat u rechts op de Scheybeek en direct daar aan het einde rechts de Burcht op.

Het vijfde straatje aan uw rechterhand is de Lankampsweg.  De gemeente heeft er een bordje opgehangen, waarop staat dat Lankampsweg 3 bereikbaar is. De Lankampsweg leidt u een tijdje parallel aan de Van Rechteren Limpurgsingel naar de boerderij.

Let op: rijd hier langzaam, want hier is in het algemeen weinig verkeer en er wordt veel gewandeld.


Routebeschrijving per fiets: 

Ga noordelijke op de Vriezenveenseweg richting de Sluitersveldssingel. Bij het stoplicht, steek de Sluitersveldsingel over en ga direct rechtsaf.
Rijd de fietstunnel door en neem de eerste afslag links. Na een bocht ziet u de boerderij aan uw rechterhand.


Routebeschrijving per openbaar vervoer:


Vanaf het busstation Almelo zijn er de volgende buslijnen die reizen richting het Schelfhorstpark en Villa Valetudo: Lijn 23, 64, 66 en 80.

Voor lijnen 23 en 64 moet u uitstappen bij de halte Schelfhorstpark. Hierbij steekt u de weg over bij de oversteekplaats. Vervolgens gaat u linksaf en loopt u richting de fietstunnel. U slaat rechtsaf voor de fietstunnel en na het volgen van de weg ziet u de villa aan uw rechterhand. 

Voor lijnen 66 en 80 moet u uitstappen bij de halte Buurstede. U loopt terug naar het stoplicht en steekt de Sluitersveldsingel over. Ga direct rechtsaf en
loop de fietstunnel door. Neem de eerste afslag links. Na een bocht ziet u de boerderij aan uw rechterhand.