Wie zijn wij

Villa Valetudo is een plek waar men kan komen voor ontspanning, ontmoeting, oriëntatie en het verwerven van kennis. Het centrum biedt mensen een laagdrempelige, rustige plek waar men tijd krijgt voor innerlijke rust. Het is een ontmoetingsplaats op geestelijk, lichamelijk, cultureel en sociaal niveau met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, innerlijke en uiterlijke verzorging, kennisoverdracht en trainingen, zowel individueel als in groepsverband.

Villa Valetudo richt zich op gasten/deelnemers vanuit heel Nederland, alle leeftijden, zowel particulier als vanuit het bedrijfsleven.

Naams verklaring – Grieks/Romeinse godin tot behoud en verkrijgen van een goed welzijn.

In principe is het Centrum bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft om een proces van verandering in te gaan. Ook richten we ons op groepen (kinderen, pubers, volwassenen, ouderen) met een gezamenlijk thema (ontspanning, verzorging, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en studie).Tenslotte leveren we maatwerk voor begeleiding van groepen vanuit het bedrijfsleven of andere belangstellenden.

Wat ons centrum zo uniek maakt is de dynamiek van de samenwerking. U kunt gebruik maken van de individuele diensten die er zijn, bijvoorbeeld een schoonheidsbehandeling, een consult bij een therapeut, een massage, een yogales etc. Maar men kan ook geholpen worden bij het samenstellen van een traject op maat van diensten uit verschillende disciplines, denk hierbij aan het omzetten van emoties rond verlies, scheiding, depressie of een burn-out.

Om mensen nieuwsgierig te maken of te ondersteunen bij persoonlijke ontwikkeling organiseren wij workshops en themaweekenden, die verschillen in diepgang en niveau van ontspanning. Tevens kunnen bedrijven hier terecht voor studiebijeenkomsten, teambuilding en workshops.